Хацкевич різко висловився про футболістів у Росії:”Мене це вбило, не стикався з таким в Україні”

Хацкевич різко висловився про футболістів у Росії:”Мене це вбило, не стикався з таким в Україні”

30.07.2021 0 By nnu

Колишній тренер київського “Динамо” та волгоградського “Ротора” Олександр Хацкевич порівняв ставлення українських і російських футболістів до гри та своєї кар’єри. Він зізнався, що був дуже здивований залежністю деяких спортсменів із РФ від агентів, передають Патріоти України.

В інтерв’ю сайту телеканалів “Матч! ТВ” білоруський фахівець розповів, що не всі його колишні підопічні намагалися розвиватися для того, щоб піти на підвищення. За його словами, вони і так знали, що їхня зарплата залишиться на досить високому рівні, що погано впливало на їхню мотивацію.
“Мене просто вбило, що деякі футболісти в Росії не мають своєї думки та роблять те, що їм кажуть агенти. В “Роторі” є гравці з внутрішнім стрижнем і професійним ставленням до роботи, але вистачає й тих, хто знає: хай там як складеться їхня доля в “Роторі”, вони все одно залишаться на непоганому рівні з непоганою зарплатою. Саме спортивних амбіцій у них немає. В Україні я з такими футболістами і такими агентами не стикався”, – зізнався Хацкевич.

Нагадаємо, що Олександр очолював “Динамо” в 2017-2019 роках, після чого став тренером “Ротора”. Він вийшов із командою в російську Прем’єр-лігу, але був звільнений після 23-го туру, коли в активі його підопічних було 18 очок. Відставка білоруського фахівця не допомогла волгоградській команді врятуватися від вильоту.

Патріоти України